A Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskoláért és Tanulóiért Közhasznú Alapítvány

Számlaszáma: 6190002613100007

Adószáma: 18583672-1–10

2018. április 27., péntek


FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS TÉMAHÉT 
A TELEKIBEN


Április 23 – 27 – ig zajlott iskolánkban A Fenntartható Fejlődés Témahét rendezvénysorozata. Számtalan színes, érdekes programmal tettük tartalmassá tanulóink számára ezt a hetet. A nyitó rész kiállítással kezdődött, itt sokféle ismeretből meríthettek a tanulók a Föld napi csapatversenyekre. a gyerekek lelkesen készítették az „újragondolt” PET palackokat.
Szerda délután rendezték az alsó tagozatosok a Föld napi csapatversenyt Bartókné Tolnai Katalin és Nagy Istvánné kolléganők vezetésével.
Csütörtökön délelőtt az aulában több helyszínen totót, tesztet, színezős feladatot készíthettek az érdeklődő gyerekek. Kutasiné Karanyicz Katalin kolléganő fogta össze ezt a programrészt, segítői felső tagozatos diákok voltak
A felső tagozatosok versenyére csütörtök délután került sor, amelynek feladatait és a verseny vezetését Antal Zoltánné kolléganő végezte.
A hét záróakkordja az „Énekelj a Földért” dalos mozgalomhoz való kapcsolódásunk volt, amelyet pénteken reggel 8 órakor énekeltünk gyertyagyújtással, az énekkarosok hatékony segítségével az aulában. A dalok betanítását az osztályoknak és a programrész megvalósítását Szűcsné Pócza Zsuzsanna kolléganő odaadó munkájának köszönhetjük.
A hét eseményeit dokumentálással is nyomon követte, folyamatosan fotókat készített Nagy Imre kolléga. A média szakkörös diákjaink Kun Andrea kolléganő vezetésével bekapcsolódtak a fotók, videók készítésébe.
Péntek délelőtt a hét folyamán osztályonként gyűjtött szárazelemek mérésére került sor. Ezt a programelemet Hudákné Szabó Zsuzsanna kolléganő koordinálta.
A fontosabb eseményeinkről a Városi televízió munkatársai fotókat, felvételeket készítettek.
Az események értékelése - az elvégzett feladatok összesítése után – május első hetében történik.
A jutalmakra az anyagi támogatást az Egri Tankerületi Központ, Iskolánk alapítványa és diákönkormányzata biztosította, köszönjük szépen.
Szeretnénk megköszönni minden kollégának, támogatónak, aki hozzásegített bennünket a témahét eredményes lebonyolításához.

Füzesabony, 2018. április 27.

Antal Zoltánné és Fiser Józsefné
A témahét szervezői
Fotók>>


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése